Poddtips!

Tre poddar med Marie Niljung du inte vill missa đŸŽ™ïžâœš

Genom Ären har jag deltagit i flera poddar dÀr jag haft förmÄnen att fÄ berÀtta min historia och vad jag menar med psykisk livrÀddning. HÀr Àr tre poddar med mig som Àr vÀrda att lyssna pÄ:

1. Samtal om Samtal đŸ‘„đŸ’Ź

Mats Högmark och John Pekkari driver denna podd om samtal. I denna podd samtalar jag med John och Mats om livet, döden, psykisk livrÀddning och hur vi kan skapa mer meningsfulla och autentiska samtal i vÄra liv. Vi tar upp vikten av att vara nÀrvarande, att stÀlla rÀtt frÄgor och hur vi kan vara empatisk pÄtrÀngande.

Lyssna pÄ Samtal om Samtal hÀr: https://podtail.se/podcast/samtal-om-samtal/

2. Konsten att Lyssna đŸ‘‚â€ïž

Annika TellĂ©us podd som har samma namn som hennes bok: Konsten att lyssna. Lyssnandets konst Ă€r nĂ„got som mĂ„nga av oss kan behöva förbĂ€ttra, och i denna podd delar jag med mig av mina bĂ€sta tips och insikter kring att prata om det svĂ„ra- döden. Denna podd Ă€r en ”mĂ„ste-lyssning” för alla som vill utveckla sina lyssningsfĂ€rdigheter. MĂ„nga fina avsnitt att lyssna pĂ„ tillsammans med Annika.

Lyssna pÄ Konsten att Lyssna hÀr: https://poddtoppen.se/podcast/1617061826/konsten-att-lyssna

3. Talarnas Podcast đŸŽ€đŸš€

I Talarnas Podcast avsnitt som heter Hellre arg Àn död pratar jag med Dominika och Andreas om mina erfarenheter, utmaningar och de lÀrdomar jag dragit pÄ vÀgen genom livet sÄ lÄngt. För alla som Àr intresserade av att lÀra sig att vÄga frÄga, vÄga lyssna och vÄga agera sÄ innehÄller detta avsnitt tips och inspiration. Ett fint och viktigt samtal om livet och döden samt vikten av att tala sanning nÀr nÄgon tar sitt liv.

Lyssna pÄ Talarnas Podcast hÀr: https://www.talarnas.se/talarnas-podcast

Sammanfattning

Oavsett om du Àr intresserad av att förbÀttra dina samtal, din lyssning eller din förmÄga att vara en empatisk medmÀnnika, har jag tillsammans med Mats, John, Annika, Dominika och Andreas nÄgot vÀrdefullt att erbjuda i dessa poddar. VÄra insiktsfulla och Àrliga diskussioner Àr bÄde inspirerande och lÀrorika, och jag rekommenderar varmt att du tar dig tid att lyssna.

SĂ„ sĂ€tt pĂ„ hörlurarna, luta dig tillbaka och lĂ„t dig inspireras av lite kloka ord! 🌟


#poddar #inspiration #kommunikation #lyssnande #talarkonst #MarieNiljung


LĂ€mna ett svar