Årets värmlänning!

Årets värmlänning!

Jag är stolt och glad över att vara en av två Kilsbor som fått mottagit utmärkelsen Årets värmlänning av Wermländska sällskapet. Tillsammans med grundaren av FårFesten i Kil, Marianne Andersson delar jag årets utmärkelse.

Lördagen den 18 november 2023 fick bli en glädjens dag också. 17 år tidigare tog min pappa Sven sitt liv.

Att få motta denna utmärkelse känns stort. Extra roligt att någon nominerat mig för att jag satte upp den livsbejakande föreställningen: Hellre arg än död- en föreställning för livet på Scalateatern den 16 oktober.

Juryns motivering:

”Med en ny livsbejakande föreställning fortsätter Marie Niljung sin livsmission att förändra attityder kring psykisk ohälsa och att rädda liv. Hon vill få fler att våga fråga, våga lyssna och våga agera. Med kunskap, mod och stort engagemang gör Marie skillnad. Hon kämpar målmedvetet för att nå fler med det tydliga budskapet: Alla kan göra skillnad!”

Om du missade den första föreställningen så kommer nu två nya möjligheter!

I Kil lördag den 10 februari 2024 och i Karlstad onsdag den 22 maj 2024.

Biljetter köper du via: https://www.scalateatern.com/

Våga fråga!

Våga lyssna!

Våga agera!

❤️☀️🌳