En fin lördag i Kil

En fin lördag i Kil

I lördags så körde vi Hellre arg än död- en föreställning för livet i min hemkommun Kil. Vi var en samling på nära 90 personer som delade en fin lördag tillsammans i Kil. Det var fint att vara tillsammans med nära och kära men också nya bekanta. Jag blev lite extra glad över att det var två kvinnor från Norge som reste till oss. Hege, är en kvinna jag endast haft dialog med via Instagram, kom med sin väninna och tillbringade ett dygn i Kil.

Flera i publiken hade även varit och ätit Sveriges godaste dumplings, iallafall enligt mig och många andra, hos Xiauoy som driver Dumplings i Kil. Missa inte Dumplings nästa gång du är i Kil! Ligger på Storgatan, mittemot Pekås.

Nytt för denna föreställning var att det var en del barn med i publiken, dels Carolas egna barn, men även vänners barn. Det fungerade alldeles utmärkt att ha med 10-12 åringar på denna föreställning. Med tanke på de fruktansvärda siffrorna som rör just barn som tar sitt liv, känns det extra bra att även barnen får rustas med kunskap och mod.

Några ord från publiken- som jag fått via sms och andra kanaler:

”Tack fina Marie för den fina föreställningen om livet. Så mycket klokheter och erfarenheter du har, som du så fint och proffsigt framför.”

”Budskapet är tydligt- vi behöver träna på att prata med varandra på riktigt. Att våga sätta ord på hur det känns på riktigt.”

”Det var en väl sevärd och väl genomförd föreställning! Alla var mycket nöjda!

Missa inte vårens föreställning! Då kommer vi tillbaka till Scalateatern. Anders, Carola och jag. Boka dina biljetter på:https://www.ticketmaster.se/event/hellre-arg-an-dod-en-forestallning-for-livet-med-marie-niljung-biljetter/649835

Tips! Gör dig en fin onsdag tillsammans med kollegor, familj eller vänner. Ät en bit mat ihop- före eller efter föreställningen som är den 22 maj kl 19:00 på Scalateatern i Karlstad.