Mer Livskämpar AB än Niljung

Mer Livskämpar AB än Niljung

Jag driver två företag- Niljung och Livskämpar AB. Samma syfte men i lite olika former. Livskämpar AB äger jag tillsammans med Filippa Gagnér Jenneteg och Susanne Tell.

Just nu är det mest fokus på Livskämpar AB och därför får inte denna webbsida lika mycket omsorg och uppdateringar. Jag arbetar lika enträget med min livsmission i Livskämpar AB som i Niljung- att förändra attityder kring psykisk ohälsa och att rädda liv.

Under våren 2021 släppte vi äntligen första versionen av vår digitala följeslagare Lumeno. Ladda gärna ner den och ge oss feedback på hur den kan bli ännu bättre.

Du kan läsa mer om Lumeno på: www.livskampar.se

För mig handlar det om att sprida kunskap och mod. Mitt motto: ”Våga fråga. Våga lyssna. Våga agera.” är lika aktuellt i båda bolagen.

Psykisk livräddning och hållbar hälsa är vad båda bolagen erbjuder. Jag kan hjälpa dig att bli trygg när en medarbetare inte mår så bra, hjälpa dig att hantera om en medarbetare eller dess anhörig försökt eller tagit sitt liv. Göra dig tryggare i att ställa viktiga och svåra frågor. Jag är gärna ditt bollplank i stora och små frågor.

Om du har medarbetare som blivit sjukskrivna under denna märkliga tid vi är i, och behöver hjälp med att göra en rehabplan, så finns jag här.

Ring mig på 070- 335 77 19 eller maila mig på marie@niljung.se

Jag bifogar en bild från en av sommarens alla höjdpunkter- när jag och maken tog in på Selma Spa i Sunne. Det blev både återhämtning och bra samtal med deras VD Lars Klinghagen. Jag hoppas kunna återvända dit under hösten, både som gäst och föreläsare.

Ta hand om dig! Var snäll mot dig själv och andra.