Lumeno tog GULD i Svenska Designpriset 2021

Lumeno tog GULD i Svenska Designpriset 2021

2021 är ett speciellt år. Jag undrar vad det är som gör att mina föräldrars årsdagar från när de dog, har fått en annan betydelse. Dagen efter pappas årsdag får jag ta emot utmärkelsen Årets Alumn.

14 oktober blev en glädjens dag! 24 år efter att min mamma Kerstin tog sitt liv.

Sticky Beat och Lumeno var nominerad till Svenska Designpriset i kategori Digitalt- App. Jag, Anna Forsberg och Irene Danielsson fick uppleva en otrolig upplevelse på Berns Salonger.

När förrätt och varmrätt var uppäten så var det då dags för vårt pris! Våra bordsgrannar från Filmstaden och Rebel & Bird tävlade i samma kategori sa innan vi visste- ”Nu när vi vet vad Lumeno är vill vi inte ta hem guldet längre…ni gör ju något som viktigt på riktigt.” De orden värmde.

Till vår stora glädje så tog de hem Silver och vi tog hem GULDET!

Jag studsade fram till Johan Wester, kvällens konferencier, och fortsatte hoppa på scenen av glädje. Vi fick lite mer tid på scenen än de andra och Johan fotograferade oss så jag tror det var fler än vi som tyckte Lumeno är viktig på riktigt.

Vill du se hur Lumeno ser ut- kolla in denna lilla Youtubefilm! Lumeno på Youtube

Här kommer några bilder från kvällen som jag kommer leva på länge!

Innan priset…

På scenen…

 

Alla vinnare…

Våga fråga. Våga lyssna. Våga agera.