Det ändrar sig snabbt…inte lika bra 2020 längre

Det ändrar sig snabbt…inte lika bra 2020 längre

Sist jag skrev ett inlägg var jag fylld av hopp och skrev om vad bra 2020 börjat för mig. Hur många bra saker börjat hända.

Det var innan Corona…covid -19. Tänk vad något så litet kan förändra en hel värld. Ett virus.

Jag är ärligt redan väldigt trött på det- viruset och rapporteringen. Hysterin och dumheterna som kommer med detta. Jag förstår att många människor kommer bli drabbade, vissa väldigt hårt. Människor kommer att dö. Kanske inte bara av viruset utan av konsekvenserna. Företag kommer gå i konkurs, människor kommer att drabbas på många sätt. Vi kommer behöva förändra oss.

Jag har bara en önskan just nu. Att det är solidaritet och medmänsklighet som kommer att vara det som dominerar. Inte girighet och dumhet.

Idag åkte jag inte till Arboga utan till mitt kontor i Karlstad. Där träffade jag många av mina kontorspartners på KG14. Vissa hade inte varit på plats om det inte vore för Corona så nån fördel finns trots allt…Jag träffade även Joakim Hedström från Eget Förlag. En annan bonus. Vi fick möjlighet att ses ett par timmar. Åt en glass i solen. Det blev en bra dag trots allt.. Imorgon är ytterligare en föreläsning inställd men kunden och jag gjorde upp att jag fakturerar nu men utför uppdraget senare. För en liten företagare som mig betydde det mycket.

Mitt mantra: Våga fråga. Våga lyssna. Våga agera.

Gäller i allra högsta grad just nu.

Ta hand om dig!

psst…köp gärna min bok- gärna många exemplar…beställde ju 1000 nya ex för att sälja på kommande uppdrag i mars, april och maj…Ni fattar- läget ändrade sig och nu är det mer utgifter än inkomster.

Beställ på: niljung.se/bocker/