Att våga ställa frågor gör stor skillnad

Att våga ställa frågor gör stor skillnad

Mitt mantra-

Våga fråga. Våga lyssna. Våga agera.

Min vecka började med en föreläsning- Våga fråga, kunskap och mod räddar liv.

Det värmde mitt hjärta att 45 människor kom till min öppna föreläsning på Innovation Park. Att få berätta min historia för både en kusin, vänner och okända är starkt. Förhoppningsvis gick dessa 45 personerna vidare i livet med kunskapen att just våga ställa frågor gör stor skillnad. Mina förändras meningslösa död känns lite mindre meningslös.

Fotograf: Robert Rundberget

På mammas födelsedag 6 mars blev jag intervjuad av EvaLena Heinered. Det resulterade i artikeln nedan. Jag skulle egentligen gjort en annan intervju den dagen men den kommer ske idag…oerhört tacksam för att intresset finns för dessa frågor.

Läs gärna artikel från Värmlandsbygden.

 

Du som medmänniska, kan rädda liv genom att våga fråga