Topp 100- Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer! Där finns jag! Hurra!

Topp 100- Sveriges populäraste föreläsare och moderatorer! Där finns jag! Hurra!

Det är med stor glädje och stolthet jag kan meddela att jag har blivit utsedd till en av Sveriges Topp 100 populäraste föreläsare för 2024! Denna utmärkelse är ett fantastiskt erkännande och ett kvitto på det hårda arbete och engagemang jag har lagt ned de senaste 10 åren.

Varje år sammanställer Eventeffect en lista över Sveriges mest eftertraktade föreläsare och moderatorer, baserat på tusentals röster från bokare och publik. Att finnas med på denna lista är ett bevis på att mitt budskap och min passion verkligen når fram och gör skillnad. Det känns extra bra att ”mitt” ämne- psykisk livräddning får den här uppmärksamheten. Det är en ära att stå sida vid sida med några av de mest inspirerande och inflytelserika talarna i landet.

Enligt NWT är detta också ett kvitto på att efterfrågan på inspirerande och insiktsfulla föreläsningar fortsätter att öka. För mig personligen innebär det här en bekräftelse på att mitt arbete har betydelse och fortsätter att skapa värde för både företag och individer. Tillsammans kan vi rädda liv och minska lidande genom ökad kunskap och mod.

Läs artikeln här: https://www.nwt.se/2024/08/20/tre-varmlanningar-bland-sveriges-popularaste-forelasare-ett-fint-kvitto-6fbb5/

Jag ser fram emot att fortsätta denna resa, att inspirera, utbilda och dela med mig av mina erfarenheter till ännu fler människor och organisationer. Tack till alla er som har stöttat och trott på mig—detta skulle inte vara möjligt utan er!

För mer information om Topp 100-listan, besök Eventeffect som publicerar denna prestigefyllda lista varje år​ .https://eventeffect.se/topp100-rekommenderade-forelasare-och-moderatorer-2024/